Fii fericită.

La cererea ta retorică (unică cititoare absentă și veșnic mult prea ocupată) o să îți spun după capul meu ce înseamnă iubirea. Este tot ceea ce simți atunci când ești iubită de o persoană, indiferent dacă acea persoană crede că ceea ce îți oferă este de ‘mântuială’, indiferent dacă nu vezi nici un motiv logic de a iubi acea persoană sau dacă, din contră, iubești persoana aceea atât de obișnuită pentru ceilalți oameni de parcă ar fi motivul întregii tale existențe să îi oferi ei și numai ei dragostea ta. A fi iubit înseamnă că cineva te iubește mai mult decât te iubești tu. Ceea ce o face specială este că iubirea acestei persoane nu vine dintr-un nenorocit de instinct de autoconservare, nu are nici măcar o mică garanție că își va irosii iubirea și anii de viață iubindu-te pe tine fără a fi vreodată sigur dacă tu îl iubești măcar jumătate din cât el te iubește sau dacă măcar vei depune efort pentru a-l ține aproape.
Iubirea este ceea ce simți. Mereu. Nu este un sărut. Este o îmbrățișare din care nu ai vrea să ieși niciodată. În același timp urăști faptul că ai devenit dependentă de cineva care poate dispărea atât de ușor, dar e preferabil să nu te gândești la asta.
Pentru mine este ceva ce simt dar nu am. De obicei mi se pare fără rost să îți dorești ceva ce deja ai, dar de obicei sunt groaznică. Totuși până și cele mai groaznice lucruri au în ele lucruri pe care le poți iubi.

20130328-110139 PM.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Fii fericită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s