Traditional

A fi traditional pare o chestie de neinchipuit in zilile noastre. Nimeni nu mai stie ce inseamna acest lucru. Nimeni nu ar putea fi nici daca ar vrea. Totusi s-ar putea sa fie cateva persoane traditionale pe acolo, pe afara, dar eu nu am de unde sa stiu pentru ca eu stau mereu in casa. Nu spun ca daca as vedea o persoana traditionala as stii s-o recunosc. Nu spun ca stiu ce inseamna traditional. Stiu doar ceea ce cred.
Cred ca a fi traditional inseamna a nu fi delasator. Toata lumea admira stilul grunge, nu spun ca nu ma numar printre ei. Nu imi convine partea in care sunt nevoita sa spun ‘toata lumea’. Toti sunt imbracati la fel pentru ca de…este un-cool sa iti pese de felul in care arati, asa ca o pereche de blue jeans supradimensionati, un tricou pe care il vei mai vedea purtat si de alte persoane si tenesii vechi dau o imagine aproximativ plauzibila. Ideea ca nimanui nu ar trebui sa-i pese este cat se poate de absurda.
Vreau ca lui David Bowie sa-i pese de cum arata. Mereu mi-a placut faptul ca lui Michael Jackson ii pasa de felul in care arata, se misca si canta. Am o admiratie nemuritoare pentru fiinta din spatele produsului Marilyn Monroe si am iubit-o mai mult pe Amy Winehouse atunci cand acesteia ii pasa. Vreau ca lui Jack White sa ii pese suficient de mult incat sa fie imbracat doar in negru, alb sau rosu. Vreau ca lui Brad Pitt sa ii pese de corpul lui incat sa nu ma faca pentru nicio secunda sa imi iau gandul de la Tyler Durden atunci cand il vad, in ciuda tunsorii diferite…As fi vrut ca Christina Aguilera sa nu se ingrase, ca Eminem sa nu inceteze sa strige ‘fuck you, Debbie’ si sa continue sa fie blond autoironizandu-se ‘Rabbit’ , ca Elvis sa nu o fi ‘lasat-o mai incet’ cu dansul din pelvis si ca Axl Rose sa fie acelasi sex symbol pe care Lana Del Rey il descrie in unul din cantecele ei.
De asemenea sunt si persoane care au fost facute pentru a umbla pe tocuri de 20 cm, precum Taylor Momsen, careia nu-i pasa de parerea celorlalti pentru un singur motiv: asa este ea. As numi ideea ‘ plastic natural’.
Nu te poti numi traditional daca nu iti respecti propriile traditii.
Drept exemplu Kurt Cobain si-a respectat traditia pana la capat. A spus ‘ I hate myself and I wanna die ‘… si exact asta a facut. Joan Jett a spus ca iubeste rock’n’roll si probabil va murii intr-o geaca de piele cu tinte.
Inainte de a-i respecta pe ceilalti ar trebui sa respecti ceea ce crezi tu. Atunci cand vei face lucrurile asa cum le vezi tu, nu dupa ce vor ceilalti sa vada, totul va fi simplu. Nu va mai trebui decat sa lasi lucrurile sa curga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s