Sunt aorta lui Jack

Sunt coșmarul preferat al Morticiei Addams, sânge clocotind încercând să se evapore sub pielea palidă și rece.
Sunt un sărut violent ce vrea să sfâșie oferit de bărbat latin unei copile cu flori în păr.
Sunt chitara distrusă de Kurt Cobain live în 1992, o piesă ce rămâne în istorie, fără valoare ignoranților, practic inutilă pentru toți, dar iubită.
Sunt riscul ce îți este frică să ți-l asumi, primejdios, necunoscut, intrigant, atrăgător și dincolo de zona ta de confort.
Sunt coloana vertebrală, greșită, deranjant de incomodă, schimbătoare, cu părți rebele, și responsabilă de tot ceea ce mișcă.
Sunt o frunză de culoarea bronzului, perfectă, cea pe care toți copiii o caută în întreg parcul doar pentru că are nuanța unei frunze pictate, negăsită și la fel de mizerabilă precum celelalte frunze rupte, asimetrice, sfărâmate și imperfecte din geneză.
Sunt răsuflarea sacadată pe care o simți pe gât și o auzi în ureche, mult mai tare decât pe cea proprie și momentul când această răsuflare se transformă în gemete.
Sunt tu. Sunt tot ceea ce nu realizezi că ești, real, nepăsător față de gențile scumpe și machiajul studiat, violent, natural, silențios, în cautare de provocări ce să te facă să simți că trăiești, visător, plin de speranță, critic, conștient de paftul că a fi copil este penibil dar totuși copil de amorul artei, vulgar, uimit, bine definit, în vânătoare de aprecieri aducătoare de mulțumire, plin de energie, îmblânzit, pur și tânjind după același ‘prinț/prințesă’ ce te face să uiți că ai simțit vreodată durere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s